25 вересня в Первомайському стартує 19-й пробіг «Біг для всіх»

На Харківщині в м. Первомайський 25 вересня 2021 року відбудеться легкоатлетичний пробіг «Біг для всіх». Про це телеканал «Надія» повідомив керівник спортивного клубу «Стаєр-Атлон» Олександр Лишенко.

Традиційне спортивне свято стало для Первомайщини традиційним, адже проводиться вже в 19-й раз. Організатор пробігу незмінний – Первомайський спортивний клуб «Стаєр-Атлон». Захід відбудеться за підтримки Первомайського міського голови Миколи Бакшеєва, а головним спонсором пробігу вкотре виступило підприємство «Лихачовський елеватор».

«Легкоатлетичний пробіг «Біг для всіх» присвячується Дню міста та відбудеться 25 вересня за будь-якої погоди, – наголосив керівник спортивного клубу «Стаєр-Атлон» Олександр Лишенко. – Тож запрошуємо на наш захід мешканців Первомайської та сусідніх громад, а також всіх гостей міста. Приходьте самі, із своїми сім'ями, друзями та знайомими. Памятайте: більше здорових заходів – більше здорових думок у голові! Чекаємо вас на старті біля пам'ятника Захисникам Вітчизни у суботу, 25 вересня. Реєстрація відбуватиметься з 11:30 год. до 13:30 год. у будівлі Первомайської міськради безпосередньо в день старту».

Організатори окремо наголошують, що цьогорічні змагання пройдуть із дотриманням усіх необхідних заходів безпеки та з урахуванням вимог щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, визначених відповідними нормативними актами, які є чинними на період підготовки та проведення змагання.

Згідно Положення пробігу «Біг для всіх», до змагань допускаються усі бажаючі, які не мають протипоказань лікарів до фізичних навантажень і мають відповідну спортивну форму.

На дистанції 5 і 10 км діти до 15 років можуть зареєструватися тільки з дозволу (присутність) тренера, учителя фізкультури або батьків.

 Дистанції і вікові групи:

- 2.5 км (одне коло) "Забіг з Головою міста".  Дистанція для всіх бажаючих, без хронометражу фінішних результатів.
В рамках забігу також буде дан старт для людей з обмеженою рухливостю. 
Старт о 13:30 год

- 5 км (два кола). Хлопчики, дівчатка, усі бажаючі. Переможці та призери визначаються у вікових категоріях до 13 років, 14-16 років.
Старт о 14:00 год

- 10 км (чотири кола) Чоловіки, жінки, усі бажаючі. Переможці та призери виявляються у абсолютному заліку.
Старт о 14:00 год

Переможці забігу визначаються за найкращим часом проходження відповідної дистанції.

Дистанція 5 км: трійка призерів в кожній дитячій віковій категорії  нагороджується медаллю, дипломом і цінним призом.

Дистанція 10 км: Чоловіки. Жінки. 1, 2, 3 місця - призи від партнерів заходу.

Призи вручатимуться тільки на офіційному нагородженні.

Більш детальну інформацію про забіг дивіться на офіційній сторінці спортклубу "Стаєр-Атлон"

!!! ЧЕКАЄМО УСІХ НА СТАРТІ !!!

Ви ще вагаєтесь - брати участь у забігу чи ні? Тоді дивіться репортажі телеканалу «Надія» про проведення легкоатлетичного пробігу в різні роки (для перегляду відео натисніть на посилання):

«Бег для всех-2013»

«Бег для всех-2014»

«Бег для всех-2016»

«Бег для всех-2017»

«Бег для всех-2018»

"Бег для всех-2019"

"Бег для всех-2020"

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев