26 червня ТРК «Надія» долучається до благодійного телеконцерту

«Місця щасливих людей». Так називається благодійний телеконцерт, який у неділю, 26 червня, з 20:00 год. до 21:30 год. транслюватиме телерадіокомпанія «Надія» одночасно з понад 100 регіональними телеканалами України.

Тож у неділю, 26 червня, змінено ефір телеканалу «Надія». Час виходу програм:

-          09:00 год. – 11:05 год.

-          12:00 год. – 14:00 год.

-          16:00 год. – 18:00 год.

-          20:00 год. – 21:30 год. (телеконцерт «Місця щасливих людей»)

Для перегляду трансляції натисніть це посилання:

ЕФІР ТРК «НАДІЯ» ОНЛАЙН

Благодійний телеконцерт має свій гімн. Це – нова версія пісні Кузьми Скрябіна «Місця щасливих людей». У приспівах Кузьма перераховує міста, в яких колись пережив хвилини щастя. У оновленій версії – всі вони замінені назвами гарячих точок російсько-української війни. Серед них: Київ, Ірпінь, Миколаїв, Маріуполь, Херсон, Чернігів, Суми, Харків, Львів. У записі разом із гуртом Скрябін взяли участь провідні українські виконавці: Казка, Артем Пивоваров, Сергій Танчинець (гурт "Без обмежень"), Фагот (гурт "ТНМК"), Наталія Могилевська, Іван Наві, Руслана.

Окрім гімну в телеконцерті зібрано найемоційніші виступи премії YUNA за 10 років та найкращі твори арт-проєкту «Буремні вірші».

Мета проведення телеконцерту – збір коштів для відновлення української медійної інфраструктури, яка постраждала під час війни України з нацистською росією. Усі кошти, отримані під час трансляції благодійного телеконцерту, будуть спрямовані на придбання та поновлення медійного обладнання, необхідного для відбудови повноцінного українського мовлення у містах, що найбільше постраждали під час бойових дій.

Руйнування медійної сфери, яка потребує відновлення, показано в сюжетах про українських мовників. Це – історії про нескорений інформаційний спротив путінській пропаганді. Ми розповімо про наших колег-медійників та телерадіоорганізації, які попри обстріляні телевежі, розтрощені офіси та окупацію мужньо виходять в ефір у надскладних ситуаціях. Благодійний телеконцерт «Місця щасливих людей» – ПРО та ДЛЯ українських мовників, яким також потрібна наша допомога, аби інформаційний спротив рашистам тривав і надалі.

Шановні телеглядачі ТРК «Надія» та всі наші підписники у соціальних мережах! Долучайтесь до перегляду телеконцерту у неділю, 26 червня, з 20:00 год. до 22:00 год.!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев