3 листопада Первомайський відвідає митрополит Онуфрій

3 листопада 2019 р. м. Первомайський відвідає митрополит Онуфрій. Про це телеканалу "Надія" повідомив настоятель Первомайського Свято-Казанського собору отець Іоанн.

"Неділя, 3 листопада, для православних християн і всіх мешканців Первомайщини велике свято, - наголосив отець Іоанн. - До нашого Храму завітає митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій. Його візит пов’язаний з визначною датою нашої історії - 30-річчям відродження православної церкви на Первомайщині. З нагоди цієї події Владика Онуфрій особисто проведе святкову літургію. Крім того, участь в службі братиме чоловічий хор Харківської Духовної Семінарії. Тож в цей день ми чекаємо на масштабне урочисте свято за участю вірян не лише Первомайського, а й багатьох інших районів Харківської області".
Святкова літургія відбудеться в неділю, 3 листопада. Початок - о 08:30 год.

Святкування 30-річчя відродження православної церкви на Первомайщині продовжиться і наступного дня - в понеділок, 4 листопада. В цей день відбудудуться урочисті заходи з нагоди престольного свята - Ікони Казанської Божої Матері.
04.11.2019 р. о 07 год. пройде Водосвятний молебен, о 8:00 год. - святкова літургія. Далі відбудуться молебен і Хресна Хода навколо Свято-Казанського собору, по завершенні - благодійний обід.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев