Депутати Олексіївської сільради одноголосно засудили агресію росії

ОЛЕКСІЇВСЬКА ГРОМАДА – ЦЕ УКРАЇНА! 27 квітня 2022 р. о 10:00 год. відбулась ХІХ сесія Олексіївської сільської ради. Депутатський корпус VIIІ скликання одноголосно і без жодних запитань із зали ухвалив Заяву, в якій засуджується нацистські дії путінської росії проти незалежної України. Про це телеканалу «Надія» повідомив Олексіївський сільський голова Анатолій Страхов.

Після пленарного засідання було підписано відповідне рішення «Про Заяву Олексіївської сільської ради Лозівського району Харківської області щодо засудження збройної агресії росії протии України та підтримку територіальної цілісності і незалежності України» (№2534 від 27.04.2022 р.)

Заява

Олексіївської сільської ради Лозівського району Харківської області

щодо засудження збройної агресії росії проти України

та підтримку територіальної цілісності і незалежності України

Ми, депутати Олексіївської сільської ради Лозівського району Харківської області, рішуче та категорично засуджуємо розпочате росією 24 лютого 2022 року воєнне вторгнення в Україну, як акт агресії щодо України, який продемонстрував повну зневагу до міжнародного права і суверенітету  нашої країни
Це – варварська, нічим не спровокована і віроломна атака на незалежну, мирну та демократичну країну, яку вже засудив весь цивілізований світ, який закликав росію припинити насилля та вивести свої війська з території України.
Російська воєнна агресія приносить страждання та руйнування, ставить під загрозу життя незліченної кількості невинних людей в Україні. Це – військовий злочин проти людства, докази якого бачить весь світ, та який не повинен залишитися безкарним. Ми впевнені, що міжнародне правосуддя буде здійснено, а винні у злочинах, скоєних в Україні, будуть притягнуті до відповідальності.
Жахливий кривавий слід російських окупантів на українській землі, як і підтримка їхніх людиноненависницьких дій їхніми матерями, дружинами та широкою громадськістю в росії, є свідченням цілковитого спотворення світогляду та моральної деградації російського суспільства. Вчинені в Україні воєнні злочини та злочини проти людяності є переконливим аргументом на користь всеосяжних і безвиключних санкцій проти російської економіки в усіх її секторах, а також повинні, нарешті, спонукати світових лідерів НАТО та ЄС надати Україні всю необхідну зброю для Перемоги над росією як державою-терористом, включно із засобами ПВО, літаками-винищувачами, летальною наступальною зброєю, танками та протикорабельними ракетами. 
Весь світ має усвідомити, що це не «війна росії проти України» – це війна людськості, моральних цінностей, доброчесності з концентрованим злом, що має сатанинську фашистську природу. Культ війни та шовінізм вже десятки років прославляються в російському суспільстві, яке стало поклонятися війні. 
Тепер кожна держава в усьому світі не повинна промовчати! Кожна держава в світі має визнати геноцид Українського народу під час російського вторгнення у 2022 році та засудити ідеологію «Русского міра» як таку, що виправдовує геноцид народів та знищення цілих держав.
Ми закликаємо всіх українців до єднання незалежно від політичних переконань, симпатій чи емоцій.
Ми віримо в наші Збройні Сили, територіальну оборону, у силу духу і героїзм українського народу. Україна і далі впевнено крокуватиме своїм шляхом у майбутнє у колі демократичних держав».

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев