Як проголосувала Україна, Харківщина та Первомайщина

Головною подією цього тижня в житті Первомайщини і України в цілому, безумовно стали президентські вибори. В неділю, 31 березня, в різних куточках країни та в закордонних округах відбулось голосування. Виборчі дільниці працювали з 8 години ранку до 8-ої вечора. Згідно офіційних даних Центральної виборчої комісії, явка виборців цього року була вищою, ніж на президентських виборах 2014-го. А тепер більш детально про попередні результати голосування та виборчі симпатії мешканців України, Харківської області, 178-го виборчого округу, а також міста Первомайський та Первомайського району.

 

Згідно офіційних результатів ЦВК, на виборах Президента України 31 березня активність виборців склала:

1

Які ж результати отримали кандидати в Президенти в 1 турі голосування?

1 місце посідає Володимир Зеленський, за якого проголосували понад 30% українців

На 2 місці діючий Президент України Петро Порошенко. Йому віддали свої голоси порядка 16% від загальної кількості виборців. Саме вони змагатимуться у 2 турі виборів, який відбудеться в неділю, 21 квітня.

2

А ось як проголосувала Харківська область:

3

Тепер до підсумків голосування у територіальному виборчому окрузі №178, до складу якого входять міста Первомайський і Балаклія, а також Первомайський, Балаклійський, Барвінківський та Близнюківський райони області.

4

На Первомайщині виборчі симпатії району та міста дещо відрізняються. Як же проголосували мешканці сіл Первомайського району?


4

А тепер про попередні результати голосування мешканців м. Первомайський:

5

Наразі ЦВК завершує опрацювання електронних протоколів. Офіційні підсумки голосування підведуть після опрацювання виборчих протоколів з мокрою печаткою.



Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев