Коли відкриють рух на окружній в Харкові

22 грудня 2019 р. завершиться ремонт шляхопроводу на окужній та відкриється рух транспорту. Якщо дорожники не встигнуть це зробити, керівник Служби автомобільних доріг у Харківській області відповідатиме своєю посадою.
Про це повідомляє ХОДА за результатами інспектування 21 листопада ходу робіт губернатором області Олексієм Кучером.
За даними Служби автомобільних доріг у Харківській області, зараз зроблено близько 60% від необхідного. Зараз будівельники армують та бетонують конструкції мосту.
Завершити роботи та відкрити рух на окружній начальник САД у Харківській області Євген Зражевець пообіцяв до 22 грудня. Олексій Кучер запитав дорожника, чи готовий той відповісти своєю посадою, якщо підлеглі не вкладуться в позначені строки.
«Так, я готовий», - запевнив Євген Зражевець.
Для контролю за дорожниками керівник ХОДА доручив встановити біля шляхопроводу вебкамеру, яка транслюватиме хід робіт онлайн.

РЕМОНТ ШЛЯХОПРОВОДУ НА ОКРУЖНІЙ - ДИВИТИСЬ ОНЛАЙН

Довідка: прольот шляхопроводу на окружній зруйнувався 25 серпня. На насип впали 5 балок. Останньою краплею» для споруди, яку капітально не ремонтували понад 40 років, став проїзд перевантаженої фури. Після цього проїзд перекрили, а з 30 серпня розпочали аварійні роботи. Зараз завдання ремонтників – зробити споруду безпечною та відкрити рух. Наступного року дорожники розраховують провести капремонт шляхопроводу в повному обсязі.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев