Компанія «Рома» посіла 2 місце в Україні за обсягами виробництва борошна

Знай наших! Комерційно-виробнича фірма «Рома» посіла 2 місце в Україні серед усіх вітчизняних виробників борошна!

Виробництво борошна – одна із найбільш соціально значущих у секторі агропромислового комплексу України. З 23 по 25 вересня 2021 р. в Одесі проходила ХІХ Міжнародна конференція «Форум зернопереробників - 2021», повідомляє APK-Inform.

Цей  наймасштабніший представницький форум традиційно об'єднав учасників борошномельного, круп'яного та суміжних сегментів як України, так і країн-партнерів. У роботі міжнародної конференції взяли участь понад 150 найкращих зернопереробників із понад 10 країн світу.

Участь у міжнародному форумі також взяв співзасновник комерційно-виробничої фірми «Рома» Сергій Цимбалов. Компанія є одним із кращих підприємств України та спеціалізується на виробництві борошна, хлібобулочних та кондитерських виробів, а також на прийманні та переробці зерна. Компанія «Рома» стабільно та успішно працює на ринку України з серпня 1992 року. Зараз компанія «Рома» продовжує бути вітчизняним лідером у виробництві борошна.

На міжнародному форумі в Одесі кращі вітчизняні та закордонні хлібопекарні та борошномели зазначили, що минулий сезон для зернопереробників став, напевно, одним з найбільш непередбачуваних і складних за останні 10 років. Початок локдауну і величезні витрати на боротьбу з COVID-19. Карантин і самоізоляція співробітників. Інтенсивне зростання цін на пшеницю. Підвищення вартості фрахту і падіння експорту борошна. Тиск держави і рітейлу на ціноутворення продуктів переробки. Зростання цін на енергоносії та багато іншого. Такого тиску за рік галузь давно не переживала.

Але, незважаючи на всі вищевказані складнощі, ризики і проблеми, українські борошномели залишаються оптимістами і вірять, що українське борошно буде затребуване як всередині країни, так і далеко за її межами. А галузь звичайно зазнає чергової трансформації.

У зв'язку з цим ГС «Борошномели України» зібрала всіх учасників ринку для спільного обговорення стратегії розвитку галузі переробки зерна.

Питання, що піднімались на міжнародному форумі, вкрай актуальні, гострі та важливі. Як повідомляє співорганізатор конференції APK-Inform, учасники ХІХ Міжнародної конференції «Форум зернопереробників-2021» обговорили наступні теми:
- перспективні напрямки переробки зернової продукції і торгівлі
- світовий ринок пшениці та круп'яних культур
- світовий ринок борошна, круп (пластівців), макаронних і хлібобулочних виробів
- український ринок зерна та продуктів його переробки
- український ринок борошна, круп, пластівців, макаронних і борошняних продуктів
- проблеми якості зерна пшениці нового врожаю
- глибока переробка зерна
- виробництво альтернативних видів борошна із зернових і бобових культур
- перспективи виробництва борошняних виробів в Україні
- аналіз ринків збуту замороженого хліба і напівфабрикатів
- потенціал ринку круп і пластівців
- перспективи експорту борошномельної та круп'яної продукції
- SMART технології в зернопереробній галузі
- техніко-технологічні аспекти в борошномельно-круп'яній галузі.

На міжнародній конференції також підвели підсумки роботи борошномельного, круп'яного та суміжних сегментів України, а також визначали найкращі вітчизняні компанії.

У СЕКТОРІ ВИРОБНИЦТВА БОРОШНА СЕРЕД УСІХ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ КОМЕРЦІЙНО-ВИРОБНИЧА ФІРМА «РОМА» ЗА ОБСЯГАМИ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ЗДОБУЛА
2 МІСЦЕ В УКРАЇНІ!!!

Так, за звітний рік компанія «Рома» виробила 73,2 тисячі тонн борошна. Цьогоріч майже всі українські виробники борошна знизили обсяги виробництва. Але КПФ «Рома», навпаки, збільшила темпи зростання на 3% (торік цей показник становив 71,3 тис. тонн).

Вітаємо керівництво компанії «Рома», весь колектив підприємства, партнерів та всіх споживачів продукції торгової марки «Рома» з черговим найвищим результатом в Україні!!!

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев