Первомайська «Чарівна пасіка» - переможець міжнародного дегустаційного конкурсу

Знай наших! 14 вересня 2022 р. розпочався єдиний в Україні міжнародний професійний дегустаційний конкурс Favorite Food&Drinks. 26 вересня було оголошено його результати. 

Компанія «Чарівна пасіка» з м. Первомайський Харківської області (директор – Анатолій Івченко) здобула золоту та срібну нагороди відразу у двох номінаціях!

Цього року участь у найпрестижнішому професійному дегустаційному конкурсі взяли участь Україна, Корея та Грузія. 15 номінацій (з них дві заявлені вперше), 7 мереж, 23 компанії-учасниці.

Дегустаційна комісія складалась із 12 найвідоміших незалежних експертів у сфері якості продуктів харчування і напоїв, членів профільних асоціацій і організацій. Для визначення найкращої продукції журі провело «сліпу» оцінку органолептичних показників представлених на конкурс зразків.

Нагадаємо, компанія «Чарівна пасіка» успішно працює в м. Первомайський Лозівського району Харківської області. Компанія є виробником натурального, екологічного, корисного та смачного Крем-меду власної торгової марки. Продукція «Чарівної пасіки» виготовляється виключно із натурального високоякісного меду та фруктів, на технологічній лінії компанії за власною унікальною рецептурою. Продукція торгової марки «Чарівна пасіка» широко представлена в торговій мережі Первомайської громади.

ВІТАЄМО компанію «Чарівна пасіка» та її директора Анатолія Івченка з перемогою у найпрестижнішому міжнародному дегустаційному конкурсі Food&Drinks-2022 та бажаємо подальших професійних успіхів та нової феєрії смаків українського натурального продукту!
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев