В Первомайському проходить аудит Державної служби якості освіти України

Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива. Цього можливо досягти у партнерській співпраці експертів Державної служби якості освіти України з освітянами кожного навчального закладу. Адже аудит є дієвим інструментом допомоги педагогам у реалізації Державних стандартів освіти та формування довіри суспільства до української освіти.

6 грудня 2017 року в Україні була утворена Державна служба якості освіти, а згодом її структурні підрозділи у всіх областях. На Харківщині відповідне управління створено у вересні 2019-го. Державна служба якості освіти виконує дві головні державні функції. По-перше, опікується питанням дотримання якості освіти та освітніх стандартів. По-друге, допомагає закладам підвищувати якість освітньої діяльності.

З метою проведення інституційного аудиту фахові експерти та спеціалісти управління Державної служби якості освіти України і кращі педагоги області відвідують навчальні заклади Харківщини. 27 вересня експертна комісія прибула до Первомайського, а саме в ліцей №3 «Успіх». Подробиці – дивіться у матеріалі наших кореспондентів.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев