В Первомайському відкрито черговий павільйон КВФ «Рома»

30 травня о 7 годині ранку в центрі м. Первомайський по вул. Комарова розпочав роботу фірмовий павільйон компанії «Рома»

Продукція компанії «Рома» користується великим попитом на Харківщині та за її межами. Аби задовольнити стрімко зростаючий попит на продукцію власної торгової марки в м. Первомайський відкрився пересувний павільйон фірмової торгівлі. Розташований він у самому центрі міста – по вул. Бугайченко (навпроти входу до Центрального ринку).

У фірмовому павільоні представлений весь асортимент продукції КВФ «Рома» - борошно, різноманітні хлібобулочні та кондитерські вироби. Також відсьогодні безпосередньо в павільйоні Вам приготують гарячі бургери, сендвічі, роли та хот доги. Крім того, Ви можете втамувати спрагу прохолодними напоями, а з 31 травня – ще й побалувати себе улюбленою кавою або духмяним чаєм.

Ціни на весь асортимент продукції доступні та однакові для всієї торгової мережі компанії «Рома».

Фірмовий павльйон компанії «Рома» працюватиме щоденно, без перерви та без вихідних з 07:00 години ранку і до мінімум 17:00 години. Найближчими днями, враховуючи попит та побажання покупців, режим роботи може бути продовжений до вечірнього часу (але не пізніше початку комендантської години).

Чекаємо на Вас! ВСЕ БУДЕ Україна!

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев