10 серпня в Первомайському відзначатимуть Свято меду до Маковія

10 серпня на площі біля Первомайського Палацу культури «Хімік» з 8 до 13 год. відбудеться Свято меду до Маковія

В суботу, 10 серпня, в м. Первомайський на площі біля Палацу культури «Хімік» з 8 до 13 год. відбудеться Свято меду до Маковія. Ініціатором святкового заходу виступила Спілка пасічників Первомайського району, а відбуватиметься захід за підтримки Первомайської міської ради, райдержадміністрації та районної ради.

На Первомайщині це солодке свято стало традиційним. Воно не обмежується лише проведенням медового ярмарку, а перетворюється на яскраву концертно-розважальну програму. На гостей свята чекають виступи кращих солістів і творчих колективів, різноманітні ігри, конкурси, лотерея, аукціон, а також багато приємних сюрпризів та несподіванок.

Як повідомила телеканал «Надія» заступник голови Первомайської РДА Тетяна Руденко, родзинкою цьогорічного свята стане конкурс на найкращу страву з медом. Це може бути будь-яка кулінарна страва, в приготуванні якої обов’язковим інгредієнтом є мед. На переможця конкурсу чекає імпортний багатофункціональний блендер.

«Для участі в цьому конкурсі всім бажаючим слід зареєструватись до 08:00 год. 10.08.2019 р. за телефоном 096-40-34-300, – зазначила Тетяна Олександрівна. – Конкурсант повинен представити комісії рецептуру своєї страви, подати її з відповідним національним або кулінарним оздобленням та зробити творчу презентацію для глядачів та членів журі».

Тетяна Руденко окремо підкреслила, що головною ознакою свята була і залишається благодійна спрямованість – підтримка дітей, які потребують нашої допомоги. Минулого року на ярмарку були зібрані кошти на лікування дитини із селища Слобідське. Цього року збиратимуть кошти на лікування дитини із села Олексіївка.

Про Свято меду, що проходить на Первомайщині, знають далеко за межами Харківщини. Ось і цього року до нас зі своєю медовою продукцією завітають кращі пасічники з Полтавської та Сумської областей України. Але обиратимуть кращий мед і кращого пасічника буде зазвичай не журі, а всі учасники ярмарку. Далі кращий мед переможця ярмарку розіграють на аукціоні.

Організатори обіцяють, що ціна на медову продукцію буде нижчою за ринкові ціни.

Тож поспішіть на Свято меду до Маковія. 10 серпня, Харківська область, місто Первомайський, площа ПК «Хімік», з 8 до 13 години. Солодкі покупки та гарний святковий настрій вам забезпечені!

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев