16 жовтня в Первомайському стартує турнір з футболу на Кубок пам’яті Андрія Зими

ПАМ’ЯТЬ ЖИВА! У неділю, 16 жовтня, на Харківщині в м. Первомайський стартує футбольний турнір на Кубок пам’яті Андрія Зими - нашого відомого спортсмена, тренера і педагога, який передчасно пішов з життя.
Ці спортивні змагання для Первомайської громади вже стали традиційними та проводяться четвертий рік поспіль. Турнір збирає кращі футбольні клуби. У минулому році участь у турнірі взяли 4 команди. Цього року за Кубок пам’яті Андрія Зими змагатимуться аж втричі більше учасників - 12 команд. Турнір проводитиметься за круговою системою.
Як повідомили телеканалу "Надія" співорганізатор футбольного турніру Дмитро Воробйов, враховуючи рекордну кількість учасників, всі команди будуть поділені на 2 групи.

1 ГРУПА:
ФК "Жовтневі зорі"
ФК "Хаймарс"
ФК "Медик-2"
ФК "Кармамиш"
ФК "Слобожанщина"
ФК "Єлизаветівка"

2 ГРУПА:
ФК "АГРО-ЮА Троїцьке"
ФК "Медик-1"
ФК ДЮСШ
ФК "Одрадово"
ФК "Краснопавлівка"
ФК "Агробізнес"

Усі матчі відбудуться на футбольному майданчику зі штучним покриттям біля Первомайського ФОК "Ангар". Календар ігор, час початку матчів та футбольні пари телеканал "Надія" повідомить додатково.

А напередодні, 14 жовтня, на стадіоні "Колос" відбудеться ще один матч, присвячений пам’яті нашого видатного земляка. У товариському матчі на Кубок Андрія Зими зустрінуться дві найсильніших команди - ФК "Первомайський" та ФК "Авангард" (м. Лозова). Початок матчу - о 13:00 год. 

Дивіться репортаж телеканалу "Надія" про III футбольний турнір на Кубок пам’яті Андрія Зими, який відбувся в грудні 2021 р. (для перегляду відео натисніть посилання):

III футбольний турнір на Кубок пам’яті Андрія Зими

Наша довідка: АНДРІЙ ІВАНОВИЧ ЗИМА. Чемпіон Харківської області з багатоборства ВПО 1988-1992 рр.
Бронзовий призер Чемпіонату Харківської області з футболу (1991 р.).
Чемпіон зимової першості Харківської області по футболу у складі команди "Колос" із сел. Близнюки (1995 р.).
П’ятиразовий чемпіон Харківської області по футболу серед ветеранів у складі команди м. Первомайський.
Неоднаразовий фіналіст Кубку Харківської області серед ветеранів по футболу у складі команди м. Первомайський.
Нагороджений багатьма Почесними грамотами у галузі спорту, освіти і науки, Подяками Первомайської міської ради Харківської області.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев