24 травня у Закутнівці побудували новий спортмайданчик

Рашисти – руйнують, білявці – будують! Закутнівка стала ще кращою та красивішою! У вівторок, 24 травня, у селі завершили будівництво спортивного майданчика. Про це телеканалу «Надія» повідомив заступник Біляївського сільського голови Олег Приймак.

Побудували спортмайданчик власними силами. Працівники відділу житлово-комунального господарства і благоустрою Біляївської сільради встановили не лише п’ять спортивних тренажерів, а й облаштували поруч затишну зону відпочинку.

«Підтримка соціальної сфери громади та усіх її об’єктів – важливий напрямок нашої спільної роботи, -  наголосив заступник Біляївського сільського голови Олег Приймак. – Нині у громаді велика кількість тимчасових переселенців. Тож відкриття у наших старостинських округах місць для активного і змістовного відпочинку, а також для занять спортом дітей і дорослих залишаються одним із важливих пріоритетів роботи Біляївської сільської ради, виконкому, всього депутатського корпусу та землекористувачів».

Тиждень тому знімальна група телеканалу "Надія" разом із сільським головою Олександром Різником побувала у двох селах Біляївської громади. Про благоустрій населенних пунктів дивіться репортаж ТРК "Надія": для перегляду відео натисніть посилання

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев