29 квітня Біляївська громада отримала 4200 пакунків гуманітарки

СИЛЬНІ РАЗОМ! 29 квітня Біляївська громада отримала з Харкова та Лозової відразу два чергових великих вантажа гуманітарної допомоги в межах ініціативи Президента України «Продуктовий набір кожному громадянину». Про це телеканалу «Надія» повідомив заступник Біляївського сільського голови Олег Приймак.

Всього цього разу отримано з Харкова 2000 продуктових пакунків гуманітарної допомоги, з Лозової – 2200. За словами заступника керманича громади, вже із самого ранку  понеділок, 2 травня, гуманітарку централізовано видадуть старостинським округам Біляївської сільської територіальної громади. А далі ці продуктові набори оперативно у своїх селах отримають місцеві мешканці та зареєстровані переселенці, що проживають на території Біляївської громади.

Важливо зазначити, що дані набори гуманітарної допомоги «Пакет кожному громадянину» мають чотири різні наповнення та будуть видаватися по старостинським округам в міру їх надходжень. Нині в Біляївській громаді нараховується 5 тисяч населення. Тож громадяни, що вже отримали продуктові набори «Продуктовий набір кожному громадянину», поки що не можуть претендувати на повторне отримання пакунку на даному етапі.

Про подальші надходження гуманітарної допомоги, її види, строки та принцип розподілу керівництво Біляївської громади пообіцяло через телеканал «Надія» оперативно інформувати населення та тимчасових переселенців.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев