29 січня в Первомайському відбудеться «Снігобіг-2022»

На Харківщині в Первомайській міській територіальній громаді в суботу, 29 січня, відбудеться традиційний пробіг по бездоріжжю «Снігобіг-2022». Про це телеканалу «Надія» повідомив Олександр Лишенко, організатор пробігу, керівник Первомайського спортивного клубу «Стайєр-Атлон».

«Що чекати, коли є сніг та гарна погода?! Тож наш спортклуб вирішив вкотре провести свій традиційний захід – «Снігобіг-2022», - зазначає Олександр Лишенко. - Цього року всім учасникам пробігу ми пропонуємо випробувати себе на чотирьох дистанціях – 5 км, 7 км, 10 км та 14 км. Траса пробігу розташована за межами міста Первомайський та проходить по суцільному бездоріжжю. Буде гаряче та спекотно, тож раджу учасникам пробігу не одягатися. Досить зависати в Інтернеті та лежати на дивані. Запрошуємо всіх мешканців громади будь якого віку на «Снігобіг-2022». Буде весело та круто!».

Оргкомітет пробігу власними силами доклав максимум зусиль до проведення заходу. До послуг усіх учасників пробігу – роздягальні та душові кабінки ФОК «Ангар-Спорт». Крім того, на фініші організатори безкоштовно пригощатимуть усіх без винятку спортсменів гарячим духмяним чаєм зі смаколиками – печивом та медом.

Отже, субота, 29 січня 2022 року.

ФОК «Ангар-Спорт» м. Первомайский.

Старт пробігу – 11:00 год. Чекаємо на вас!

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев