29 травня на первомайців та переселенців чекає «Западня»

ВСЕ БУДЕ Україна! У неділю, 29 травня 2022 р., в м. Первомайський відбудеться традиційний забіг по бездоріжжю «ЗАПАДНЯ ТРЕЙЛ-2022». Про це телеканалу «Надія» повідомив незмінний організатор забігу, керівник Первомайського спортклубу «СТАЄР-АТЛОН» Олександр Лишенко.

«Саме тупе що зараз можна робити це нічого не робити. Тобто просто чекати, коли це все закінчиться. Обов’язково скінчиться. І обов’язково на нашу користь. Но, треба постійно кувати великі та маленькі перемоги й на фронті та в тилу.

З перших днів війни ми (актив клубу), як і більшість знайомих спортсменів при справі. Хтось воює, хтось волонтерить. Всі працюють ради одного - жити так, як подобається, а ні так, як хочуть нав’язати русофашисти. Тому, якщо за планом був трейл “Западня”, то ми його і проведемо.

Як то кажуть - на зло ворогам. 

Ну і ще для того, щоб хоч трохи ковтнути того повітря по якому сумуємо, і щоб підтримати тих, хто свої тренування не припиняв навіть під обстрілами. Бачу в Страві знайомих, що бігають в Харкові, Донецькій області. Бігали і в Києві під час облоги. Знаю, що навіть наші бійці, інколи бігають, бо є потреба на тільки тримати себе в гарній формі но і потреба відвести душу за коханою справою. Тому, хлопці, дівчата, якщо у вас є можливість і час - приїжджайте. Побігаємо разом. 

Звісно, не вдасться на старті зробити деякі речі звичайні для мирного часу (номера наприклад), но, основне, добру розмітку та частування на фініші гарантуємо.

А ще, на дистанції 21 км будуть гарантовані грошові призи. Бо розуміємо, на щось жити вам теж потрібно. Тут ми дякуємо за підтримку головному спонсору – «Ліхачовському елеватору» та його керівнику Івану Олексійовичу Цимбалову. 

На початок травня обставини в нашому місці слідуючи. Лінія фронту знаходиться десь за марафонську дистанцію. Інколи шось літає в повітрі, інколи шось гупає десь за містом. Но в цілому, дякувати нашим захисникам, спимо ми спокійно і міцно. Крім того, що з’явилося багато переселенців, життя триває майже як і раніше. 

Будемо організовувати старт, сподіваючись що все так буде і на далі. (а русня буде ще далі, десь за Уралом). 

Реєстрацію проводимо онлайн. Обов’язковим робимо перший стартовий внесок у 20 грн, решта у день забігу. 

Скільки нас вийде на старт - 10 чи 30 осіб все одне. Біжімо. 

Допоможемо з ночівлею (безкоштовно) для гостей з інших міст. Пишіть. 

Слава Україні!»

Первомайський спортклуб «СТАЄР-АТЛОН»

- Дивитись репортаж телеканалу «Надія» про забіг по бездоріжжю «ЗАПАДНЯ ТРЕЙЛ-2021»

- Дивитись фотозвіт Первомайського спортклубу  «СТАЄР-АТЛОН» про забіг по бездоріжжю «ЗАПАДНЯ ТРЕЙЛ-2021»

Прочитали? Подивились минулорічні репортаж телеканалу «Надія»? Побачили фотозвіт організаторів? Вирішили взяти участь у традиційному забігу по бездоріжжю «ЗАПАДНЯ ТРЕЙЛ-2022»? Тоді скоріш реєструйтеся за цим посиланням:

РЕЄСТРАЦІЯ

Більш детальну інформацію щодо Регламенту змагань, видів дистанцій, благодійних внесків, призового фонду та контактів організаторів забігу та умов реєстрації учасників дивіться на офіційному сайті організаторів - Первомайського спортклубу «СТАЄР-АТЛОН»

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев