7 травня Первомайську громаду відвідала Юлія Тимошенко

Сильні разом! 7 травня Первомайську міську територіальну громаду Харківської області з робочим візитом відвідала разом зі своєю командою народний депутат України, голова партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко.
Вона відвідала місцевий центр гуманітарної допомоги та районну лікарню, особисто поспілкувалась з керівництвом громади, військовими, медичними працівниками, волонтерами, місцевими мешканцями та переселенцями.

Візит до Первомайської громади мав за мету з'ясувати реальний стан справ на прифронтових територіях, визначити потреби та окреслити шляхи вирішення існуючих проблем. Команда партії ВО «Батьківщина» та її лідер докладають сьогодні максимум зусиль для забезпечення України гуманітарною допомогою та її доставки на місця.

Одними із пріоритетів команди Юлії Тимошенко та парламентських ініціатив є активізація державних реєстрів, спрощення процедури реєстрації тимчасових переселенців, розширення надання громадянам гуманітарної допомоги, збільшення грошових виплат та компенсацій з боку держави та міжнародних партнерів, захист людей, які внаслідок війни тимчасово втратили роботу та житло, а також прийняття державних програм щодо будівництва панельних будинків та реанімації багатоповерхових недобудов.
Подробиці робочого візиту народного депутата України, голови партії ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко до м. Первомайський Харківської  області дивіться в репортажі телеканалу «Надія»

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев