9 травня Біляївська громада провела в останню путь двох своїх Героїв

9 травня Біляївська громада провела в останню путь двох своїх Героїв

9 травня о 10:30 год. Біляївська громада простилась з воїном-захисником Андрієм КРАВЧЕНКО. Герой загинув 3 травня 2023 р. поблизу міста Бахмут Донецької області, отримавши несумісне з життям поранення.
Урочиста церемонія прощання з Андрієм Кравченко відбулась у його рідному селі Красне по вул. Зеленій. На траурному мітингу виступили секретар Біляївської сільради та побратим Героя. Цивільну панахиду провів отець Олександр, настоятель Єфремівського Храму Святого Великомученика Димитрія Солунського
У загиблого воїна-захисника залишились батько, дружина, донька та онук 
Героя провели в останню путь коридором шани керівництво громади та старостинського округу, його побратими, односельці та мешканці громади.

Цього ж дня о 13:00 год. Біляївська громада простилась з воїном-захисником Романом БОНДАРЕНКОМ. Герой народився в с. Роздолля, у подальшому мешкав у сел. Біляївка. Працював монтером колії, був відомим у районі футболістом.
Роман БОНДАРЕНКО пішов на війну з російськими нацистами добровольцем, служив стрільцем 2-ї стрілецької роти.
Урочиста церемонія прощання з Романом БОНДАРЕНКО відбулась у його рідному селищі Біляївка по вул. Залізничній. У загиблого воїна-захисника залишились мати, батько, дружина, син та брат.
Загиблого воїна-захисника провели в останню путь коридором шани керівництво громади та старостинського округу, його побратими, колеги-залізничники, футболісти міста і району, односельці та мешканці громади.
Траурний мітинг, на якому виступили Біляївський сільський голова та староста Суданського старостинського округу, відбувся на місцевому кладовищі.

Подробиці урочистого прощання з воїнами-захисниками дивіться в репортажі телеканалу "Надія"

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ АНДРІЮ КРАВЧЕНКО та РОМАНУ БОНДАРЕНКО!
 

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев