Бокс. «Карат 777». Хорватія. Знову «золото»

В м. Загреб (Хорватія) саме зараз триває Міжнародний турнір з боксу серед юніорів. Участь в ньому взяли два юних первомайських боксера, вихованця первомайського боксерського клубу «Карат 777» – Максим Зименко та Дмитро Карабцов. У складі делегації в Хорватії знаходяться тренер клубу «Карат 777» Денис Густодим та керівник агрофірми «АГРОКОМПЛЕКТ» Олександр Бойко.

Як повідомив із Загреба телеканалу «Надія» тренер клубу «Карат 777» Денис Густодим, участь у престижному Міжнародному турнірі в Хорватії взяли кращі юні боксери із 15 країн Європи. Серед них два наших земляка – Максим Зименко та Дмитро Карабцов. Для первомайських боксерів турнір у Загребі склався по-різному.

Бронзовий призер цьогорічного Чемпіонату Європи серед юніорів Дмитро Карабцов важко переніс акліматизацію. Тож у рівному двобої судді віддали перемогу місцевому хорватському боксеру.

А ось Максим Зименко впевнено здобув п’ять яскравих перемог над усіма своїми суперниками. На шляху до фіналу вихованець первомайського клубу «Карат 777» здолав сильних і талановитих боксерів із Греції, Італії, Чорногорії, Косово. У фінальному бою, який відбувся у Загребі 24 жовтня, наш боксер переміг свого земляка з України, виборовши золоту медаль Міжнародного турніру з боксу серед юніорів.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев