Брудна політика або як опоненти злякалися «Слугу Народу»

На 179 окрузі, де згідно з опитуваннями лідирує кандидат у народні депутати Олексій Кучер, опоненти почали застосовувати «чорні» технології.
Замість того, щоб показати людям – своїм виборцям – на що здатні діючі депутати й ті, хто «сидить» у кріслі чиновників десятиліттями, вони почали застосовувати брудні політтехнології по відношенню до нового перспективного політика – Олексія Кучера. Олексій Кучер – кандидат у народні депутати від партії президента «Слуга Народу», що має найвищий рейтинг довіри населення за всю історію України.
І так як перебити рейтинг неможливо, опоненти Кучера вирішили вдатися до своїх стандартних брудних методів антиагітації – замовили в ЗМІ так звану «чорнуху». Це мережа матеріалів з неправдивою інформацією про кандидата від «Зе».
Зокрема, запрошені на зустріч Олексія Кучера с виборцями журналісти, оплачені через офіційний фонд, вирішили підзаробити на стороні. Після того як ТРК «Сігма» отримав гроші за створення відеосюжету та вихідник відео – канал перепродав його. До того ж попередньо порізав та змонтував. Так на лозівські та харківськи сайти потрапила спотворена інформація.
Як стало відомо з особистих джерел, по сайтах цей матеріал заходив як «джинса» (оплачений матеріал напряму редакторові, без офіційного фонду та передбачених законом поміток про платну рекламу) через рекламні агенції.
«Очевидно, що така тактика направлена на те, щоб очорнити мене. Наша розмова з виборцями була вирвана з контексту. На відео далеко не повна розмова», - каже Олексій Кучер.
Учасниці нібито суперечки, про яку пишуть опоненти Кучера в мережі, насправді є його прибічниками. Вони всі разом на зустрічі обговорювали питання ринку землі. Частину цього діалогу й записали недобросовісні журналісти.
«Питання ринку землі піднімається на кожній зустрічі, тому що це одна з найбільш болючих тем. І на кожній зустрічі я пояснюю людям, що європейська практика передбачає ринок землі. Одночасно ми розуміємо, що зараз відкривати його не можна, поки економічна ситуація в країні залишає бажати кращого. Зараз якщо ми його відкриємо, то олігархи та іноземці розкуплять землю, а в простих громадян не буде шансу заробити на ній. Одночасно я пояснюю, що ніхто не може відібрати землю, яка знаходиться в приватній власності, паї», - пояснив Кучер.
Юрист штабу Наталя Василенко пояснила, що майнові права на результати відеозйомки належать Олексію Кучеру, а їх спотворення й розповсюдження без його відома й згоди грубо порушують наші права й діюче законодавство. Нами будуть встановлені винні особи та буде вжито відповідних заходів.
Директор ТРК «Сігма», коментуючи інцидент з перепроданим відео, пообіцяла знайти робітника телеканалу, який вкрав відео та таємно продав його.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев