Економічний фронт Олексіївської громади на Харківщині

Економічний фронт Олексіївської громади на Харківщині. У держави або іноземців вони не просять грошей та не благають про гуманітарну допомогу. У співпраці з Польщею вони одними із перших в Україні починають впроваджувати власний економічний проект з переробки агропродукції замкнутого циклу «вирощування-переробка-реалізація».
Як розвиватись громаді в умовах воєнного часу? Як вплине економічний проект на добробут мешканців громади та переселенців? В умовах війни чи може громада в тилу допомогти фронту? Про що по скайпу з Києва та Харкова сказали кращі експерти України з децентралізації? Чим завершився робочий візит до Республіки Польща – туристичними селфі на фоні музеїв чи вивченням закордонного виробництва? Хто вирощуватиме продукцію для переробки та працюватиме на виробництві? Чого очікувати селянам – масового звільнення бюджетників і закриття соцсфери або створення нових робочих місць і перепрофілювання працівників? Куди підуть гроші – в кишеню приватного господаря або в місцеву казну через власне комунальне підприємство громади? Чи слід виїжджати місцевим мешканцям та переселенцям у пошуках кращої долі або в Олексіївській громаді є майбутнє?
Відповіді на ці та інші питання дивіться у програмі «Особлива думка»

Цей матеріал створено завдяки  ГО «Інтерньюз-Україна» у межах програми «Український фонд швидкого реагування», яку втілює IREX за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключною відповідальністю ТРК "Надія" і не обов'язково відображає погляди Державного департаменту США та IREX.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев