ЄВРО-2024: українці оголошують вибір Сергія Реброва

Збірна України з футболу ЄВРО-2024: офіційна заявка. У креативному відеоролику, яке з’явилось на сайті Української асоціації футболу, українці оголошують вибір головного тренера Сергія Реброва.

Імена гравців нашої національної збірної з футболу пролунали з різних куточків нашої країни - Харкова, Києва, Одеси, Кривого Рогу, Чернігова, Рівного, Полтави та інших. До оголошення доєнались також люди різного віку, професій і соціального статусу - наші воїни-захисники, митці, волонтери, спортсмени, парамедики, учні, студенти, пенсіонери, рятувальники, залізничники тощо. Усіх їх об’єднує любов до футболу та до рідної країни. Об’єднує віра в Перемогу над російськими окупантами. До речі, збірна нацистської росії не братиме участь у європейській першості.

Отже, дивіться склад нашої національної збірної України з футболу на ЄВРО-2024.

Відео: УАФ

Довідка ТРК "Надія": цього року європейська першість з футболу проходитиме у Німеччині рівно місяць - з 14 червня по 14 липня. У своїй групі Е наші футболісти зіграють проти Румунії (17 червня, Мюнхен), Словаччини (21 червня, Дюсельдорф) та Бельгії (26 червня, Штутгарт).

Для виходу у плей-оф чемпіонату Європи наша збірна має посісти у своїй групі перше або друге місце. Також у 1/8 фіналу пройдуть чотири найкращі команди, які посядуть треті місця.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев