Як не стати жертвою шахраїв в Інтернеті? Поради та застереження кіберполіції

Минулого тижня у  Харкові в затишному пресцентрі медіагрупи "Накипіло" відбулась пресконференція правоохоронців на тему «Шахрайство в соцмережах. Як захистити персональну інформацію».

На медіазаході керівники кіберполіції Харківщини детально відповіли на актуальні питання, які турбують багатьох громадян. Як змінилось онлайн шахрайство в період повномасштабної війни? Як зловмисники виманюють банківські кошти громадян? Що таке фішинг і чим він небезпечний? Як унеможливити злам Ваших акаунтів? В чому полягають злочинні схеми щодо придбання товарів та автомобілів? Які ризики роботи в Інтернеті або заробітку під приводом інвестицій?  Чому об'єктом кіберзлочинців часто стають ВПО? Як російські нацисти використовують фейки і пропаганду? Що таке проект BRAMA і як громадянам долучитись до інформаційного супротиву України? Кібергігієна: чи можна захистити власні дані в Інтернеті та соцмережах, а також відомостіч Ваших банківських карток?

Фахово відповіли на ці та інші питання журналістів спікери прес-конференції: начальник 6-го відділу (сервісної служби) управління протидії кіберзлочинам у Харківській області департаменту кіберполіції НП України капітан поліції Катерина Кравченко Катерина та заступник начальника 2-го відділу (протидії різновидам онлайн-шахрайств) УПК у Харківській області ДКП НП України підполковник поліції Іван Ярещенко Іван.

Відео надано медіагрупою "Накіпіло", Накипіло LIVE

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев