Йти в політику треба тільки тоді, коли віриш у свою команду та лідера, коли і про себе знаєш, що здатен допомогти.

Йти в політику треба тільки тоді, коли віриш у свою команду та лідера, коли і про себе знаєш,  що здатен допомогти. Так зробив  Олексій  Кучер, кандидат у депутати від партії «Слуга народу» по округу № 179.

Цей округ було визнано одним із найбільш проблемних та складних на Харківщині. Саме тому президент Володимир Зеленський і Зе Команда де легували право працювати в цьому окрузі Олексію Кучеру.  Адже він є людиною, яка готовадивитися в очі реальним проблемам і не говорити про них, а невідкладно вирішувати. Він  прийняв виклик і виконає обіцяне.

Олексій Кучер народився 25 березня 1985 року в селі Новорайськ на Херсонщині. Зараз живе та працює в Харкові.

Йогофах і покликання – адвокатура.  З 2011 року всього себе та сили зібрано ї команди покладає на захист прав громадян. Принципом його роботи колегиназивають самовідданість і професійність, тому адвокату вдається великий відсоток справ завершити для клієнтівуспішно. Кримінальна адвокатура – спеціалізація, уякійнайбільше видно недолікиправової, судової систем та загаломзаконодавчоїсфери. Тому і практику, і свою науковудіяльність Олексій Кучер присвячує боротьбі з системою. Саме це першочерговоз бирається змінити, прийшовши до парламенту.

Його правило – дати шанс молодим спеціалістам, це він вжевтілює в життя як роботодавець і планує впровадити соціальною гарантією, ставши депутатом. Як адвокат Олексій Кучер вже передаєсвоїзнання у Вищій школіа двокатури. Вінмає досвід роботи в прокуратурі та суді.

Серед клієнтів Олексія Кучера відомі персони, які довіряютьйому як адвокату свійзахист. Левову частку роботи вінвіддає безоплатним справам. Правилом Олексіявід початку роботи стало підтримати того, хто в скруті. Вінвважає, що права людинимають бути дотримані, і це не залежить від фінансової спроможності людини.

Родина для Олексія Кучера – це місце натхнення. У нього прекрасна дружина та дві доньки. Він у тому числі будуємайбутнє і для них, щоб його діти мали змогужити в стабільній і розвиненійкраїні. Олексій Кучер захоплюється легкою атлетикою, є переможцем і призером міжнародних змагань. Його дозвілля – це література та мистецтво. Він переконаний, що зможедопомоги Харківщині, адже має підтримку президента та його команди, яким вірить більшість українців.

 

 

 

 

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев