Кому дістанеться Кубок «Найкращий мед Первомайщини-2021»?

14 серпня на Харківщині в м. Первомайський відбудеться традиційний Великий медовий ярмарок, організаторами якого знов виступили Первомайська спілка пасічників та виконком Первомайської міськради. На ярмарку буде представлено не лише мед, а й різноманітна сільськогосподарська продукція кращих місцевих товаровиробників. Солодке свято проходитиме на площі Палацу культури «Хімік» з 8 до 14 год.

На Великому медовому ярмарку цього року також оберуть найкращий та найсмачніший мед Первомайщини. Про це телеканалу «Надія» повідомила Ніна Харченко, заступник Первомайського міського голови.

За словами Ніни Харченко, вже розроблено Положення проведення конкурсу «Найкращий мед Первомайщини-2021». У солодкому змаганні братимуть участь усі бажаючі бджолярі, які нададуть свої конкурсні зразки. Цього року на Великий медовий ярмарок до Первомайського завітають кращі із кращих - медових справ майстри із Первомайщини, Дніпра, Великого Бурлука, Дергачів, Лозової, Бабаїв та інших регіонів.

Кращий мед визначатиме не журі конкурсу, а самі первомайці та гості міста, наголосила заступник міського голови Ніна Харченко. Безкоштовна дегустація та голосування відбуватиметься з 10 до 12 години. Переможець обиратиметься за кількістю набраних голосів та буде нагороджений Кубком «Найкращий мед Первомайщини-2021».

На ярмарку не лише пасічники, а й усі бажаючі зможуть освятити свою продукцію, випічку, фрукти, воду тощо. Обряд освячення об 11:00 год. прямо на ярмарку проведе настоятель Свято-Казанського собору отець Іоанн.

Крім різноманітної медової та сільськогосподарської продукції місцевих товаровиробників на усіх гостей Великого медового ярмарку чекають благодійна лотерея з багатьма призами, конкурс дитячого малюнку, яскрава концертна програма, тематичні фотозони, численні захоплюючі конкурси, вікторини, дитячі розваги та багато приємних сюрпризів.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев