Красненський старостинський округ отримав черговий вантаж гуманітарної допомоги

СИЛЬНІ РАЗОМ! 2 серпня 2022 р. за сприяння голови Харківської ОВА Олега Синєгубова до Біляївської сільської територіальної громади надійшов черговий вантаж гуманітарної допомоги. Цього разу загалом для всіх старостинських округів громади отримано 2200 літрів молока (а саме 220 пакунків по 1 літру) та 900 кг вершкового масла. На сьогоднішній день в Біляївській громаді мешкає майже 1500 тимчасових переселенців.
Без зволікань вже наступного дня всі старостинський округи громади почали видавати населенню довгоочікувані продукти харчування - молоко та вершкове масло.
Змімальна група телеканалу "Надія" вранці 3 серпня побувала в Красненському старостинському окрузі, аби побачити як і яким категоріям населення видають гуманітарну допомогу, а також дізнатися про гуманітарне забезпечення місцевого ФАПу медикаментами, дитячим харчуванням та дитячими засобами гігієни. Подробиці - дивіться в репортажі.
Довідка ТРК "Надія": 02.08.2022 р. Харківський обласний гуманітарний штаб у співпраці з ХОВА для потреб громад Лозівського, Богодухівського та Ізюмського районів виділено близько 76 тисяч літрів молока та майже 60 тонн вершкового масла. Раніше мешканці громад отримали олію - близько 320 тисяч літрів, 130 тонн борошна та 40 тонн сиру.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев