Олексіївська громада простилась зі своїм Героєм Миколою Негуляєвим

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! На Харківщині в День Державного Прапора України, 23 серпня, Олексіївська громада провела в останню путь свого земляка, воїна Збройних Сил України Миколу НЕГУЛЯЄВА. Церемонія прощання з Героєм пройшла в його рідному селі, на центарльній площі сел. Слобідське Олексіївської громади.

Микола НЕГУЛЯЄВ (01.01.1974 - 18.08.2024 рр.) народився в сел. Слобідське. Закінчив Правдинську школу та освоїв професію тракториста. Працював у місцевому радгоспі в цеху з переробки продукції та на будівництві. Згодом поїхав до Харкова у пошуках роботи. Там зустрів своє кохання. Одружився, а в 2004 р. став щасливим батьком двійнят. Працював вантажником, згодом розпочав власну справу, відкривши приватне підприємство.

З перших днів повномасштабної війни з російським окупантами добробольцем піщов захищати рідну землю від ворога. Служив водієм 1-го мінометного відділення 4-ї мінометної батареї однієї із бойович частин ЗСУ. За бойові подвиги на фронті був нагороджений високою відзнакою від Головнокомандувача ЗСУ "Золотий Хрест", а також бойовими медалями учасника бойових дій за Бахмут і Херсон. В результаті чисельних поранень і контузій серце Героя Миколи НЕГУЛЯЄВА перестало битись 18 серпня 2024 р.

На скорботному мітингу прощання з воїном-захисником виступили Олексіївський сільський голова Анатолій Страхов, староста Слобідського старостинського округу та його бойовий побратим. Поховали воїна Миколу НЕГУЛЯЄВА на місцевому кладовищі його рідного села.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ МИКОЛІ НЕГУЛЯЄВУ!

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев