Олексіївська громада суттєво оптимізує штати

20 жовтня відбулась XXII сесія Олексіївської сільської ради. Місцеві депутати VIII скликання загалом розглянули 22 питання порядку денного.

Ключовим став проект рішення сесії щодо суттєвого скорочення штатних одиниць. Про причини такого варіанту непопулярного рішення депутатів проінформував Олексіївський голова. Коли і які категорії підпадають під скорочення або переведення дивіться у виступі Анатолія Страхова на пленарному засіданні чергової сесії.

Але найбільш довгим та емоційним стало обговорення трьох звернень громадян. У першому автори запропонували депутатам сільради припинити діяльність комунального підприємства «Олексіївський-Агрокомунгосп», у другому – звільнити директора цього підприємства, у третьому – припинити підвоз працівників виконкому сільради з Пе6рвомайського до Олексіївки. Ці звернення на сесії розглядали протягом майже 1,5 годин. Сільський голова дав можливість висловити свою думку усім бажаючим без виключення – і авторам звернень, і депутатам сільради, і старостам. Після бурхливих обговорень депутати одноголосно відхили усі три пропозиції.

На сесії депутатський корпус також прийняв до комунальної власності майно і безхазяйні речі, створив житловий фонд громади соціального призначення, упорядкував процедуру надання житла тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердив норми використання пального та список судових присяжних, заслухав інформацію про виконання бюджету громади за 9 місяців 2022 р., а також усі інші питання порядку денного.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев