Олексіївська громада тимчасово залишилась без соціального автобуса

18 січня 2022 року відбулось ДТП за участю соціального автобуса Олексіївської сільської ради та лісовоза (ГАЗ 66). Про це повідомив офіційний сайт Олексіївської громади.

Аварія трапилась без постраждалих, транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.На місце зіткнення оперативно прибув поліцейський офіцер Олексіївської громади Владислав Бігун разом з курсантом ХНУВС Романом Кіншаковим. Вони забезпечили охорону місця події та після оформлення матеріалів ДТП патрульними поліцейськими супроводжували автобус до контори КП «Олексіївський-Агрокомунгосп» для подальшого ремонту.

Обставини та винних у ДПТ з’ясовують правоохоронці.

Керівництво громади проінформувало про відміну всіх рейсів соціального автобусу по території сільської територіальної громади та вибачилося перед мешканцями за тимчасові незручності.

Довідка ТРК «Надія»: новий соціальний автобус Олексіївської сільської територіальної громади (сидячих місць – 30, стоячих місць – 20) був придбаний наприкінці вересня 2020 р. за рахунок коштів власного бюджету громади.

Після реєстраційних узгоджень та розробки маршрутів руху соціальний автобус почав курсувати територією громади в кінці 2020 року. Соціальний автобус доступний для всіх мешканців. Він курсує один раз на тиждень та сполучає села старостинських округів із центром громади, селом Олексіївка, та містом Первомайський.

Право на безкоштовний проїзд мають пільговики, яких в Олексіївській громаді нараховується понад 2000 чоловік. Згідно відповідної місцевої програми на 2020-2023 роки, мешканці їздять за спеціальними талонами, а Олексіївська сільська рада відшкодовує автоперевізнику понесені витрати. У 2021 р. на пільгове перевезення з бюджету Олексіївської громади місцеві депутати виділили понад 117 тис. грн.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев