Олексіївська громада зміцнює співпрацю з Центром зайнятості

Як селянам скористатись державними коштами та на які нові види допомоги розраховувати? На Харківщині довгі роки Олексіївська громада результативно співпрацює з Державною службою зайнятості та її первомайським структурним підрозділом. 26 червня перед засіданням виконкому Олексіївської сільради виступила начальник Первомайського управління Лозівської філії Харківського обласного центру зайнятості Оксана Лактіонова.

Присутні на нараді члени виконкому та старости детально ознайомились з усіма можливостями отримання грошової допомоги від держави. Разом з головуючим на засіданні Олексіївським сільським головою Анатолієм Страховим були підведені підсумки та розставлені пріоритети нинішньої співпраці громади з Центром зайнятості. Керманич громади подякував Державній службі зайнятості за допомогу та наголосив, що з II півріччя поточного року ця партнерська співпраця буде ще більш активною.

Безпосередньо на виконкомі цього дня детально розглянули та одноголосно затвердили усі питання порядку денного. Серед найголовніших - питання соціальної підтримки мешканців громади за рахунок коштів із власного бюджету, а саме надання матеріальної допомоги та адресної допомоги батькам з нагоди народження дитини в Олексіївській громаді. Подробиці - дивіться в репортажі телеканалу "Надія".

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев