Первомайщина, давай знайомитись! Звернення до переселенців

Шановні переселенці! Внаслідок війни України з нацистською росією ви зараз переїхали до Первомайської, Олексіївської або Біляївської громад. Чи хочете ви слідкувати за останніми новинами та перевіреною інформацією? І чи багато ви знаєте про Первомайщину, про її історію та життя мешканців? Повірте, тут проживають щирі, працьовиті, гостинні та талановиті люди. Первомайщині є ким і чим пишатись як у минулому, так і сьогодні.

Ми знаємо, що путінська росія завдала вам, як і усім нам, багато лиха і страждань. Знаємо, що багато хто із вас втратив не лише власні домівки, а й своїх близьких та рідних. Сьогодні ви у нас на Первомайщині, тож давайте знайомитись!

Телерадіокомпанія «Надія» понад 20 років розповідає про життя міста і сіл району, про людей, завдяки яким Первомайщина залишається мирною, красивою і квітучою. Тисячі сюжетів, програм, фільмів, відеороликів, інтерв’ю та репортажів телеканалу «Надія» - це свого роду багаторічний телевізійний літопис нашого рідного краю.

Якою була Первомайщина у мирний час протягом останніх 20 років та чим живе сьогодні, в період війни з нацистською росією? Дивіться відеоматеріали телеканалу «Надія» на посиланнями і завжди пам’ятайте – МИ СИЛЬНІ РАЗОМ І ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА (для перегляду натисніть на посилання):

Сайт ТРК «Надія»

1-й YouTube канал ТРК «Надія»

2-й YouTube канал ТРК «Надія»

Група ТРК «Надія» у Facebook

Сторінка ТРК «Надія» у Facebook

Сторінка ТРК «Надія» в Instagram

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев