Первомайська учениця перемогла в обласному конкурсі самоврядування

"Місцеве самоврядування - це ми". Таку назву має конкурс, який на Харківщині проводиться сьомий рік поспіль. Серед переможців цьогорічного творчого змагання в номінації "Що таке місцеве самоврядування?" - учениця 10 класу Первомайської гімназії №3 АМІНА ЖЕГЛОВА (учитель - Яна Олександрівна Семихат).
На урочистому прийомі та підведенні підсумків конкурсу, який відбувся 6 грудня в Харкові, взяли участь голова облдержадміністрації Юлія Світлична та голова обласної ради Сергій Чернов. Перші керівники Харківщини особисто поздоровили найталановитіших учнів міст і районів області, вручивши кожному Почесні грамоти та цінні подарунки.
У конкурсі традиційно бере участь активна молодь – школярі та студенти з метою підвищення рівня знань у сфері управління та організації влади, а також ті, хто прагнуть отримати неупереджену оцінку своєї ерудиції. До розгляду та аналізу робіт організатори залучають авторитетних фахівців за кожним напрямом. В 2018 році участь в обласному конкурсі дітей і молоді "Місцеве самоврядування - це ми" взяла рекордна кількість учасників - 372 дитини із 22 районів.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев