Первомайці готують подарунок місту до Дня народження

Триває збір коштів на подарунок місту до його Дня народження - виготовлення та встановлення стенду «Я люблю Первомайський!». З цією ініціативою виступила мешканка міста Ольга Шевченко. 21 серпня на своїй сторінці у Facebook вона опубліковала наступне звернення:
«К вниманию предпринимателей нашего города! В этом году наш населенный пункт Лихачево на территории которого был построен город ПЕРВОМАЙСКИЙ, будет праздновать 150-летие!!! Хочу предложить объединится и сделать вот такой подарок-стенд от союза предпринимателей нашему любимому городу. Это будет память на многие поколения!!!» 

Велика кількість первомайців активно підтримала цю ініціативу. «Вперше подали цю ідею начальник міського відділу культури Ольга Павлова та автор багатьох проектів Людмила Федорченко, - розповіла Ольга Шевченко телеканалу «Надія». – Я лише як менеджер вирішила взятись за реалізацію цієї ідеї. Від самого початку також актитвно працюємо разом з Іриною Мирошниченко (РГК "Журавлик"). Знаєте, для мене було великою несподіванкою, що відгукнулись не лише підприємці, а й прості мешканці. Незнайомі мені люди іноді прямо на вулиці здають кошти. Пройшло лише 10 днів, а відгукнулось понад 100 чоловік, і вже зібрано майже 36,5 тис. грн. Ми замовили стенд, вартість конструкції якого становить 21 813 грн. Але ще потрібні кошти на його монтаж. В наших планах - встановлення антивандальних ліхтарів, укладання тротуарної плитки, розбивка квітника. Я дуже вдячна всім, хто відгукнувся на благодійну акцію «Подарунок місту» та хто незабаром до нас ще приєднається! Я дуже задоволена активною позицією наших мешканців. Переконана, що разом ми зможемо реалізувати ще багато проектів у нашому рідному місті. Дякую всім!».

Серед чисельних позитивних відгуків в соцмережах, хотілось би процитувати лише один. Автор великої кількості вже реалізованих в місті масштабних проектів та міні-грантів Людмила Федорченко написала наступне: «Какие вы молодцы! Прямо окрыляете работать ещё продуктивнее! Само осознание того, что это сплоченность громады! Я думаю, что у нашего города есть все шансы развиваться, и достаточно быстро! Это пример успеха!»

Отже благодійна акція «Подарунок місту» знаходиться на фінішному етапі. Але часу залишилось мало, а роботи ще достатньо. Тож мешканці, підприємці та депутати - приєднуйтесь!

Як здати кошти?

В м. Первомайський встановлені спеціальні скриньки «Копилочка»:

- в ресторані «Поместье»

- в магазині «Машенька», розташованому на алеї біля стадіону «Хімік»

Як дізнатись більше?

- особиста сторінка у Facebook Ольга Шевченко:

Оголошення також транслюється на телеканалі «Надія», сторінка у Facebook

Як задати питання?

Телефон: 095-119-31-69

Як проконтролювати надходження Вашої благодійної допомоги?

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1a3nGN_V_VMAbsuPbLtbK7E4JLjukF-wP3zdDXkZrIIc/edit?fbclid=IwAR0wh_G6axX4iFmG7p03qfj2VuXXSBGySxucl8rc0Hopgr5j3xLw8txbW4c#gid=0

ПРИЄДНУЙТЕСЬ!

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев