Первомайці занепокоєні масштабним збоєм в Instagram

Первомайці занепокоєні масштабним збоєм в Instagram. Користувачі не лише не можуть знайти стрічку новин телеканалу «Надія», а взагалі користуватись Instagram.

Як стало відомо, пов’язано це із сьогоднішнім збоєм, який торкнувся багатьох країн світу. У четвер, 2 вересня, серйозні збої трапилися в роботі додатку для обміну фотографіями і відеозаписами з елементами соціальної мережі Instagram. Проблеми були пов'язані з авторизацією і взагалі використанням месенджера.

Про них заявили користувачі всього світу, враховуючи США і країни Європи. Про це свідчать дані порталу DownDetector.

Якщо матимете бажання зайти в Instagram, то у вас на екрані з’явиться повідомлення від Facebook.

«Вибачте, щось пішло не так. Ми працюємо над цим, і якнайшвидше це виправимо», – йдеться у повідомленні.

Згідно з данним Downdetector, перші проблеми у роботі соцмережі зафіксували близько 10:00 год.

Більшість людей (65%) скаржилися на проблеми із завантаженням новинної стрічки, 23% не могли увійти у профіль, 12% були незадоволені роботою вебсайту.

Кілька користувачів заявили, що не можуть отримати доступ до особистих повідомлень або завантажити фотографії в Instagram. Коли додаток вимкнувся, люди також звернулися у Twitter, щоб перевірити, чи одні вони мають справу з цими проблемами.

Перший збій у соціальній мережі торкнувся користувачів з США, Канади, Австралії, Філіппін і Нової Зеландії.

Однак о 13:00 год. в Instagram стався ще більш масштабний збій, який на собі відчула більша кількість користувачів соцмережі.

Другий збій в Instagram вже зачепив Європу, зокрема України.

Останній великий збій у роботі Instagram стався в липні 2021 року. Тоді скарги на роботу соцмережі надійшли з США, Канади, Бразилії, Аргентини та Великої Британії.

А поки Instagram усуває збій, слідкувати за новинами Первомайщини можна на інших Інтернет-ресурсах телеканалу "Надія" (натисніть на посилання):

- сайт

- група у Facebook

- сторінка у Facebook

- канал YouTube

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев