Підсумки робочого візиту керівництва ГПУ «Шебелинкагазвидобування» до Олексіївської громади

8 грудня 2023 р. в Олексіївській громаді відбулась робоча нарада з представниками газопромислового управління «Шебелинкагазвидобування» на чолі з заступником генерального директора підприємства з регіонального розвитку Андрієм Богдановим.

На зустрічі було обговорено низку питань, переважна більшість з яких зумовлена промисловою діяльністю підприємства на території нашої громади. Розглянувши шляхи вирішення та усунення проблемних питань, підбивши підсумки співпраці газовидобувного підприємства і сільської ради у 2023 році, були намічені плани на наступний 2024 рік, а саме:

- ремонт центральної дороги по с. Семенівка, а також закладка частини дороги по вул. Семенівська до кладовища;

- ремонт свердловини в с-щі Троїцьке та заміна башти Рожновського;

- співфінансування будівництва укриття біля Троїцького ліцею.

Керівництвом ГПУ «Шебелинкагазвидобування» було підтримано проєкт придбання холодильного обладнання і сушильної шафи для переробки залишків сільськогосподарської продукції, як спосіб самозайнятості населення громади.

Дивіться інтерв’ю телеканалу «Надія» заступника генерального директора ГПУ «Шебелинкагазвидобування» з регіонального розвитку Андрія Богданова та Олексіївського сільського голови Анатолія Страхова.

 

Довідка ТРК «Надія»: газопромислове управління «Шебелинкагазвидобування» - найбільше в Україні підприємство з видобутку природного газу, газового конденсату та нафти.

Розвиток територіальних громад та підвищення рівня соціальної інфраструктури – один із ключових пріоритетів підприємства.

Результати співпраці з громадами у 2023 році наступні:

- за 9 місяців поточного року до місцевих бюджетів загалом сплачено 676 млн. грн. податків, в тому числі до бюджетів територіальних громад надійшло 325 млн. грн. рентної плати, більше 90 млн. грн. – ПДФО, майже 15 млн. грн. - інших податкових нарахувань.

- реалізовано 50 соціально-інфраструктурних проектів для відновлення та розвитку громад із загальним бюджетом 14,1 млн. грн. 

- загалом з 2021 року профінансовано та реалізовано 104 проекти загальною вартістю 28,6 млн. грн.

У 2024 році ГПУ «Шебелинкагазвидобування» планує продовжувати допомогу Силам безпеки та оборони України. Підприємство концентруватиме свою роботу на проектах, спрямованих на підтримку безпеки в громадах, забезпечення енергозбереження та створення умов для ефективного економічного та соціального відновлення регіонів.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев