Продакшн-тренінг з мобільної журналістики в Івано-Франківську

Мобільна журналістика - це круто, це виклик часу і нові можливості. В червні телерадіокомпанія "Надія" взяла участь у 4-денному тренінгу з мобільної журналістики. Тренери-профі із США, 8 учасників зі всієї України, надсучасне обладнання і програми, яскраві локації та унікальні герої програм, понад 9 годин щоденної практичної роботи. Телевізійники, газетярі, представники Інтернет-видань із багаторічним журналістським досвідом, які сьогодні в умовах війни з російськими окупантами надійно тримають інформаційний фронт, отримали не лише нові для себе знання, а й сформували вміння та навички.
Мобільна журналістика - це про вміння і бажання вчитися у будь-якому віці, це про нові можливості і оперативність, це про те, щоб бути сучасним для своєї аудиторії - телеглядачів, читачів, слухачів, підписників соцмереж. Це про нові світові тенденції сучасної журналістики.
Тренінг  проходив   у рамках проекту "Підвищення стійкості українських медіа", який IRMI виконує в партнерстві з Fondation Hirondelle за фінансової підтримки Swiss Solidarity. Організатори проекту не лише організували та провели тренінг, а й надали кожному медіа комплект надсучасного обладнання.
Скажу без перебільшення: за 26 років своєї журналістської роботи в газеті та на телебаченні такого креативного, насиченого, корисного, важкого і цікавого тренінгу ще не було. А ще я по-справжньому закохався в Івано-Франківськ . Це чудове і красиве місто, це повага до культури та історії, це унікальні мешканці та неповторна архітектура, це смак, чистота та охайність.

Подробиці - дивіться далі

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев