Проект "СтихиЯ"

У 1945 році в Україні нараховувалося 125 000 сиріт, з яких 21 000 були безпритульними. Більшість з них мешкала в підвалах будинків, на вокзалах або мандрувала з міста у місто.

Проект «СтихиЯ» ми присвячуємо дітям Другої світової війни. У свої 9, 10 чи 12 років вони вже прожили доросле життя. В їхніх очах сум і розуміння цінності кожної хвилини свого існування на Землі. Вони навчилися не плакати, коли страшно, бути сильними, коли відчай панує усюди.

Ми дуже старалися відтворити атмосферу військового часу. Головна героїня, Єва – молодець! Дуже чуттєво і по-дорослому щиро передала зміст вірша Лори Тассі.

Відтворена в краєзнавчому музеї військова землянка – це справжній витвір мистецтва! Дякуємо всім, хто брав участь у її будівництві. Завдяки цій міні-будівлі нам вдалося здійснити свій задум і відзняти чудове відео, в якому є головне – дух військового часу.

Бажаємо всім міським митцям культури і надалі натхненно творити прекрасне, вічне, цікаве, важливе. Сподіваємось - наша робота Вам теж сподобається.  

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев