СБУ: будемо битися до повної Перемоги!

25 березня - День Служби безпеки України. Національне професійне свято День Служби безпеки України з'явилося в календарі офіційних українських свят 22 березня 2001 року і було затверджене указом Президента України. Дату обрали на честь прийняття Верховною Радою закону "Про Службу безпеки України" 1992 року. Невдовзі особовий склад СБУ склав присягу на вірність народу.
Головне завдання працівників СБУ – захищати права та свободи українських громадян, оберігати територіальну цілісніть країни.

Одразу перед Службою постали надзвичайно серйозні виклики – захист державної безпеки і суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності і оборонного потенціалу. У складі СБУ були створені підрозділи розвідки і контррозвідки, захисту національної державності і протидії тероризму, військової контррозвідки, боротьби з корупцією і організованою злочинністю, урядового зв’язку, підрозділ спецпризначення «А» тощо. Служба динамічно розвивалася і співпрацювала з міжнародними партнерами.
З часом СБУ стала центром антитерористичної системи держави. До її обов’язків віднесені не лише захист державної таємниці, а й національного інформаційного простору, кібербезпеки.
З початком російської агресії у 2014 році Служба сконцентрувала свої зусилля на протидії гібридній війні, сепаратизму та на збереженні територіальної цілісності. Співробітники СБУ брали і беруть участь участь у спецопераціях, в тому числі на Сході України.
З перших днів повномасштабної війни Служба безпеки України разом із усіма Силами оборони стала на захист нашої держави і сьогодні докладає максимум зусиль для Перемоги. Співробітники СБУ виконують бойові та спеціальні завдання у найгарячіших точках країни.
СБУ. Ворог приречений! Відплата неминуча!
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев