У Первомайській громаді з’явився «ATAMAN» за 2 млн. грн.

Керівництво області 26 листопада для опорних шкіл області, а також для закладів, які було реформовано у 2021 році, вручило сертифікати та ключі від нових шкільних автобусів. Відтепер школярі у 21 територіальної громади діставатимуться до школи на новому транспорті.

У минулому, 2020 році, за кошти державної субвенції у співфінансуванні з місцевими бюджетами на Харківщині було закуплено 20 шкільних автобусів.

Як повідомляє сайт Первомайської міськради, ключі від нового шкільного спеціалізованого автобусу сьогодні вручили і представникам Первомайської міської територіальної громади - заступнику міського голови Ніні Харченко, начальнику відділу освіти Аліні Садченко і водію, який і буде возити дітей та вчителів до ліцеїв.

Автобус придбано за кошти обласного бюджету та співфінансування з місцевого бюджету. Вартість автобуса складає 1 мільйон 950 тисяч гривень і 30% від цієї суми сплачено за кошти громади.

Всього в автобусі 31 зручне місце для сидіння. Завдяки розширенню шкільного автобусного парку збільшиться і ефективність його використання

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев