В Киселях відбувся партнерський захід Олексіївської громади та Харківського Центру зайнятості

На Харківщині в Олексіївській громаді в четвер, 5 вересня, в центрі села Киселі пройшов яскравий та корисний захід, який відбувся на двох локаціях.
На першій локації надавав всі необхідні послуги мобільний Центр зайнятості. Поруч розташувався намет ще одних партнерів - Лозівської організації Товариства Червоного Хреста України, які розігрували безпрограшну лотерею з чудовими призами. На другій локації відбувся традиційний профорієнтаційний квест "Обирай майбутнє сьогодні!", участь в якому взяли учнівські команди трьох сіл Олексіївської громади.
Участь у заході взяли директор Харківського обласного Центру зайнятості Олександр Котуков та Олексіївський сільський голова Анатолій Страхов, які цього дня також підписали двосторонній партнерський меморандум про співпрацю. Він передбачає, крім інших заходів, також виїзд спеціалістів Служби зайнятості в кожен старостинський округ громади для надання селяном усього пакета послуг цієї державної установи.
Коли репортаж вже був підготовлений до ефіру стали відомі результати профорієнтаційного квесту "Обирай майбутнє сьогодні!". Цього року переможцем стала учнівська команда Олексіївського ліцею. Всі учасники цієї команди отримали безкоштовну путівку до міста Львів.
Подробиці вчорашнього заходу із с. Киселі дивіться в матеріалі телерадіокомпанії "Надія"

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев