В Олексіївській громаді розпочали оздоровлення дітей

Навчання, оздровлення, відпочинок, розвиток! На Харківщині в Олексіївській громаді з початком літа розпочалось оздоровлення дітей.
Від дітей та їх батьків потрібно лише бажання, ані за що платити не потрібно. Адже оздоровлення дітей є одним із пріоритетів виконкому сільради та всього місцевого депутатського корпусу.
Важливо зазначити, що під наглядом та опікою тренерів в Олексіївській громаді планують оздоровити не лише всіх місцевих дітей, які виявили бажання, а й дітей-переселенців та дітей із Балаклійської та Циркунівської громад Харківщини, територія яких найбільше постраждала від збройної агресії нацистської росії. Проєкт “Соціальне відновлення у прифронтових і деокупованих громадах” реалізується ГО "Коло Лісу" та співфінансується програмою ZMINA: Rebuilding, створеною за підтримки Європейського Союзу в рамках спеціального конкурсу заявок на підтримку українських переселенців та українського культурного і креативного секторів, за підтримки МБФ ІЗОЛЯЦІЯ, Trans Europe Halles, Malý Berlín та Олексіївської сільської територіальної громади.
В цілому ж, цьогоріч оздоровити дітей в Олексіївській громаді планують у двох мальовничих місцях. По-перше, це прекрасний табір ГО "Коло Лісу" в казковій місцевості поблизу села Верхній Бишкін. Друга локація - це територія неповторної Хмельниччини, біля річки Дністер Китайгородської громади, з якою Олексіївська громада кілька років тому підписала Меморандум про співпрацю.
Подробиці про цьогорічне оздоровлення дітей дивіться у матеріалі телеканалу "Надія" та коментарі Олексіївського сільського голови Анатолія Страхова.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев