В Олексіївскій громаді розпочато встановлення меморіальних дошок Героям

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! На Харківщині в Олексіївській громаді розпочато встановлення меморіальних дошок Героям, які загинули у війні з російськими окупантами. 18 січня 2024 року на будівлях Берецького та Троїцького ліцеїв відбулось відкриття гранітних дошок в пам'ять про наших загиблих воїнів - колишніх випускників, уродженців цих населених пунктів Олексіївської громади. Ось імена наших  Героїв:

  • ЩИТОВ Дмитро Миколайович
  • ПАНОВ Олег Володимирович
  • АБАЛМАСОВ Владислав Васильович
  • БЕСЄДІН Андрій Ігорович
  • КОБИЛЯКОВ Руслан Анатолійович.

Цього дня, 18 січня, в селах Берека та Троїцьке відбулись урочисті церемонії відкриття меморіальних дошок. На заході були присутні сім’ї, близькі та рідні Героїв, місцеві педагогічні та учнівські колективи двох навчальних закладів, депутати та працівники сільради і її виконкому, односельці. Освятили меморіальні дошки настоятелі місцевих Храмів. Усі присутні хвилиною мовчання, вінками та живими квітами вшанували світлу пам'ять Героїв, які за нашу свободу віддали своє життя у війні з нацистською росією.

Меморіальні дошки у найближчі дні відкриють у всіх старостинських округах громади, де народились і жили наші загиблі Герої. А вже весною цього року в центрі села Олексіївка планують побудувати Алею Слави в пам'ять про воїнів, мешканців усіх сіл Олексіївської громади, які загинули у війні з нацистською росією.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ!

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев