В Первомайському правоохоронці викрили двох шанувальників «руського миру»

Підтримували збройну агресію рф в Україні та поширювали проросійський контент у соцмережі: на Харківщині в м. Первомайський викрито двох шанувальників «руського миру».
За процесуального керівництва Первомайського відділу Лозівської окружної прокуратури Харківської області викрито двох чоловіків, які активно підтримували збройну агресію рф. Ними виявились двоє мешканців м. Первомайський, наразі обом повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.
Викриття та документування протиправної діяльності проводилось спільно з СВ ВП №1 Лозівського РВП ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу Управління СБУ в Харківській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Працівники Первомайського відділу Лозівської окружної прокуратури звертаються до всіх мешканців Первомайської, Олексіївської та Біляївської громад – якщо вам відома інформація про протиправну діяльність будь-яких шанувальників «руського миру», звертайтесь до місцевих правоохоронних органів, які гарантують вам повну конфіденційність.

Що ж загрожує обом підозрюваним та інші подробиці справи дивіться у коментарі телеканалу «Надія» начальника Первомайського відділу Лозівської окружної прокуратури Юрія Коваленка

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев