Вболіваємо за наших: 14 квітня - фінал ЧЄ з боксу серед молоді

Вболіваємо за наших разом: фінал Чемпіоната Європи з боксу серед молоді

Неділя, 14 квітня 2024 р., 12:30 год. Місто Пореч (Хорванія). Фінал Чемпіоната Європи з боксу серед молоді.

За цим посиланням завтра можна переглянути трансляцію EUBC Youth EBC (у прямому ефірі та в запису) фінальних двобоїв молодіжної континентальної першості з боксу:

https://www.youtube.com/live/dIutlermN0g?si=ACYEqd4WzmaJ3iD9

Як повідомляла телерадіокомпанія "Надія", з 2 по 15 квітня 2024 р. в хорватському Поречі проходить Чемпіонат Європи з боксу серед молоді. У змаганнях беруть участь 330 боксерів і боксерок з 33 країн світу. До участі в Чемпіонаті Європи не були допущені боксери із нацистської росії.
У складі збірної України на європейській першості виступають два наших земляка, вихованця Первомайського боксерського клубу "Карат 777" Микола ЛАКТІОНОВ та Максим ЗИМЕНКО. Обидва боксера є вихованцями тренера Дениса ГУСТОДИМА, який в ці дні теж знаходиться в Хорватії у складі тренерського штабу молодіжної збірної України.
На континентальній спортивній першості національна збірна України виступає феєрично та надрезультативно! З 12 українських боксерів завтра, 14 квітня, у фіналі змагань на ринг вийдуть 10 боксерів! ЦЕ НЕЙМОВІРНИЙ РЕЗУЛЬТАТ!
- Олександр Звєрєв (48 кг)
- Максим Зименко (51 кг)
- Максим Чекін (54 кг)
- Расул Гулієв (57 кг)
- Богдан Челдик (50 кг)
- Артур Кузьменко (63,5 кг)
- Марк Ломакін (67 кг)
- Олег Гічва (71 кг)
- Нікіта Захарченко (75 кг)
- Микола Лактіонов (86 кг)

Вчора бронзові медалі Чемпіонату Європи здобули:
- Руслан Пережилов (92 кг)
- Олександр Слєсарєв (92+ кг).

Сьогодні, 13 квітня, у боксерів вихідний день. 14 квітня - ФІНАЛ! Тож тримаємо кулаки у завтрашніх фінальних двобоях за молодіжну збірну України та первомайських боксерів Миколу ЛАКТІОНОВА і Максима ЗИМЕНКА, а також їх тренера Дениса ГУСТОДИМА!
Телеглядачі телеканалу "Надія" та підписники усіх наших соцмереж бажають нашій збірній та своїм землякам успіху та удачі у фіналі Чемпіонату Європи з боксу серед молоді!
ВБОЛІВАЄМО РАЗОМ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев