Велика Писарівка на Сумщині: хроніка одного дня

Нацистська росія продовжує свої воєнні злочини на території України. Із новою силою путінські нелюди продовжують зтирати із лиця землі населені пункти прикордоння нашої країни. Поновились ворожі обстріли Великописарівської громади Сумської області.

Як повідомив телерадіокомпанію "Надія" наш колега, директор Великописарівської газети "Ворскла" Олексій Пасюга, день 17 березня 2024 року став трагічною датою в історії громади. Саме цього дня російські нацисти зруйнували всю центральну частину Великої Писарівки. До будівель "Укрпошти" та редакції газети "Ворскла", які ворог знищував кілька днів поспіль, додались Будинок культури, бібліотека, дитячий садочокполіклініка, магазини, багатоквартирні та приватні будинки, будівлі поліції, суду, прокуратури тощо. 19 березня до нас прилетіли лелеки ... і росіянські КАБи (керовані авіаційні бомби).

"Зараз триває евакуація населення, - зазначив телерадіокомпанії "Надія" директор Великописарівської газети "Ворскла" Олексій Пасюга. - Наші місцеві мешканці масово виїжджають з рідної громади. У нас повністю відсутні електроенергія, газопостачання, Інтернет тощо. Нацистська росія знищила долі і життя багатьох моїх земляків... Але, незважаючи на все, наше медіа продовжує працювати! Нам вдалось вивезти у безпечне місце редакційну техніку, обладнання, підшивки газет. Хліб та продукти харчування, а також наша газета доставляються під постійними обстрілами. Поки що продовжуємо працювати дистанційно і різними способами доставляємо нові випуски нашої газети "Ворскла" до передплатників. Адже людям важливо знати правду, кожного цікавлять оперативні новини. Тож працюємо і тримаємо свій інформаційний фронт. Електронну версію газети ми зробили безкоштовною. Дуже стрімко зростає також і число передплатників електронної та паперової версії, а також підписників на весь наш Інтернет ресурс і соцмережі. Як буде далі - покаже час. Але нас не зламати! Україну не зламати! Ми обов"язково переможемо! Ми неодмінно повернемось до наших домівок, все відбудуємо і завжди пам"ятатимемо про наших Героїв ЗСУ та не забудемо жодного злочину нацистської росії! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! ВІРИМО В ЗСУ! СЛАВА УКРАЇНІ !".

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев