Візит до Харкова очільника Міністерства культури та інформаційної політики

Регіональні медіа для держави важливі. Про це наголосив виконуючий обов’язки Міністра культури та інформаційної політики України. Ростислав Карандєєв під час свого робочого візиту провів робочу нараду з керівниками регіональних медіа Харківщини, участь в якій взяла і телерадіокомпанія "Надія". Протягом години тривав відвертий діалог представників регіональних телеканалів, друкованої преси та Інтернет-видань з очільником Міністерства Ростиславом Карандєєвим та заступником голови Харківської обласної військової адміністрації Вікторією Ковальською.

Керівники державної виконавчої влади України та Харківщини подякували журналістам регіональних медіа області за роботу та ефективність інформаційного супротиву в умовах війни з нацистською росією. На нараді спільно визначили пріоритети подальшої співпраці держави з четвертою гілкою влади Харківщини.

Дивіться коментар телерадіокомпанії "Надія" в. о. Міністра культури та інформаційної політики України Ростислава Карандєєва.

Довідка ТРК "Надія": станом на червень 2024 р. від початку широкомасштабного вторгнення нацистська росія скоїла понад 570 злочинів проти медіа в Україні. Але це не зламало стійкості українських журналістів!

• 91 медійник загинув, з них 16 - при виконанні професійних обов'язків;

• 14 журналістів залишаються зниклими безвісти;

• 30 журналістів викрадено російськими військовими та окупаційною владою;

• 140 журналістів поранено.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев