З 4 лютого у всіх первомайських школах оголошено карантин

З 4 лютого 2020 р. у всіх школах та позашкільних закладах м. Первомайський оголошено карантин. Про це ТРК "Надія" повідомила начальник міського відділу освіти Аліна Садченко.
Призупинення навчального процесу пов’язано з високим порогом захворюваності учнів міста на ОРВІ. Станом на 03.02.2020 р. в м. Первомайський він склав 20,6%.
Дошкільні навчальні заклади міста (дитячі садки) свою роботу не призупинятимуть та працюватимуть у звичному режимі.
Карантин в школах та позашкільних закладах освіти триватиме по 9 лютого включно. Якщо рівень захворюваності дітей на ОРВІ не знизиться, карантин буде продовжено. Про це телеканал "Надія" повідомить додатково.

В сільських школах Первомайського району поріг захворюваності учнів на ГРВІ поки що не перевищений, повідомили ТРК "Надія" в районному відділі освіти. Тож сільські школярі продовжують навчатися.

Минулого тижня ТРК "Надія" повідомляла, що з 03.02.2020 р. карантин оголошено в окремих закладах освіти міста Первомайський - ліцеї №3 «УСПІХ», ліцеї №5 та 1-3 класах ЗОШ  №4, учні якої навчаються в ліцеї №5. Зараз же карантин оголошено у ВСІХ міських школах та міських позашкільних закладах.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев