Збірні України та Молдови: бій первомайця Максима Зименка

ЗНАЙ НАШИХ! 5 вересня в Одесі відбулась перша масштабна спортивна подія з початку повномасштабної війни - матчева зустріч між національними збірними України та Молдови на честь сил безпеки і оборони Півдня.

Відомий український тренер і керівник Первомайського боксерського клубу "Карат 777" Денис Густодим повідомив телеканалу "Надія" у телефонній розмові із Одеси наступне:

"Зараз разом зі своїми вихованцями, членами збірної України з боксу Максимом Зименко і Олександром Лактіоновим ми знаходимось в Одесі. Щойно закінчились бої матчевої зустрічі збірних України і Молдови. Загалом було проведено 13 поєдинків у 13 вагових категоріях. Почесним гостем на матчевій зустрічі був чемпіон Оліймпійських Ігор-2024 Олександр Хижняк. На цих престижних змаганнях Олександр Лактіонов у вазі до 86 кг, на жаль поступився свому сильному супернику Анатолію Гаврилюку із Молдови.

Нашому 17-річному Максиму Зименко, який виступає у ваговій категорії до 54 кілограмів, також дістався вкрай сильний та досвідчений суперник - 19-річний бронзовий призер чемпіонату світу, двократний чемпіон Європи, багатократний чемпіон Молдови з боксу Іліє Аргату. Для нашого чемпіона Європи з боксу серед молоді, чемпіона України Максима Зименка цей бій став серйозним випробуванням. Але Макс переконливо переміг свого більш дорослого та титулованого суперника!

Від себе особисто та від моїх вихованців хочу подякувати за підтримку виступу в Одесі Первомайську громаду та міського голову Миколу Бакшеєва, а також Президента боксерського клубу "Карат 777" Віталія Захарова та мецената спорту Олександра Бойко. Низький уклін Збройним Силам України! Саме завдяки нашим Героям в Україні проводяться спортивні змагання. У вільній країні ми тренуємось і виступаємо на чемпіонатах і турнірах всіх рівнів, і неодмінно наша країна переможе російських окупантів".

Дивіться повний запис боя первомайського боксера Максима Зименка.Відео: USYK17. Ready to Fight

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев