Олексіївська громада провела в останню путь нацгвардійця Владислава Абалмасова

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! У середу, 12 квітня, Олексіївська громада провела в останню путь свого земляка, 22-річного бійця Національної Гвардії України ВЛАДИСЛАВА АБАЛМАСОВА.

 

Урочиста прощальна церемонія, незважаючи на дощову погоду, відбулась центрі рідного села Героя, на майданчику біля будівлі Офісу старости Берецького старостинського округу.

Владислав АБАЛМАСОВ після проходження строкової військової служби підписав військовий контракт і став на захист рідної країни від російських окупантів. Служив в одному із бойових підрозділів зенитного ракетно-артилерійського дивізіону НаціональноїГвардії України. Герой загинув 6 квітня 2023 р. в районі населеного пункту Сирне Донецької області. У нашого захисника залишились батьки, дружина, сестра і бабуся.

На заході виступив тезка і побратим Владислава Абалмасова, який був разом з ним з перших днів на фронті, де разом нищили російських окупантів, були в одному окопі та бліндажі. Перед присутніми також виступили Олексіївський сільський голова Анатолій Страхов і староста Берецького старостинського округу Олександр Гранкін.

Нацгвардійця Владислава АБАЛМАСОВА з усіма військовими почестями та за участю військового оркестру 3-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії України поховали на місцевому кладовищі його рідного села Берека.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ ВЛАДИСЛАВУ АБАЛМАСОВУ!

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев