Олексіївська громада провела в останню путь свого Героя Олександра НАДУЄВА

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! Олексіївська громада провела в останню путь свого земляка, воїна ЗСУ Олександра НАДУЄВА.

Прощання з Героєм відбулось 16 вересня. Саме в цей день 81 рік тому в роки Другої світової війни Первомайщина була звільнена від гітлерівських окупантів. Сьогодні в період повномасштабної війни з нацистською росією наші воїни Збройних Сил України ціною власного життя звільняють рідну землю від путінських окупантів.

В селі Олексіївка прощання з воїном Олександром НАДУЄВИМ та цивільна панахида відбулись у місцевому Свято-Троїцькому Храмі.

Наш Герой Олександр НАДУЄВ народився 3 червня 1999 р. в с. Олексіївка колишнього Первомайського району Харківської області. У 2006 р. пішов до місцевої школи. Зкінчивши початкові класи, перейшов вчитися до Первомайської школи №5. Професійно-технічну освіту отримав в Первомайському професійному ліцеї №29 за спеціальністю "кухар-кондитер". З жовтня 2022 р. Олександр НАДУЄВ добровольцем вступив до лав Збройних Сил України. Служив навідником 2-го аеромобільного відділення однієї із бойових військових частин ЗСУ. Життя Героя обірвалося 18.01.2024 р. під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункта Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області. В результаті ворожого обстрілу наш воїн-захисник отримав не сумісні з життям поранення. Із військовими почестями поховали Героя на місцевому кладовищі його рідного села Олексіївка.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ ОЛЕКСАНДРУ НАДУЄВУ!

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев